Χαιρετισμός Προέδρου

Χαιρετισμός Προέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας

Με χαρά σας καλωσορίζω στην εκθεσιακή δραστηριότητα ‘’Κορινθία Πελοπόννησος 2023’’,  σε ένα χώρο συνάντησης όλων των επαγγελματιών της Κορινθίας – Πελοποννήσου μας!

Η ‘’Κορινθία Πελοπόννησος 2023’’ μετά από κάποια χρόνια απουσίας λόγω των υγειονομικών συνθηκών επιστρέφει δυναμικά ώστε να αναδείξει τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες της Κορινθίας και της Πελοποννήσου αλλά και την δυναμική που έχουν τα τοπικά brands σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Με άξονα την ανάπτυξη μιας υγειούς επιχειρηματικότητας, την βιώσιμη ανάπτυξη,  την στήριξη της τοπικής οικονομίας,  την καινοτομία και την εξωστρέφεια, η φετινή έκθεση με ανανεωμένη δομή και εμπλουτισμένη με παράλληλες εκδηλώσεις, συνθέτει ένα άρτιο εκθεσιακό αποτέλεσμα τόσο για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις όσο και για τους επισκέπτες.

Ευχαριστούμε όσους πίστεψαν στο σκοπό της έκθεσης και μας υποστήριξαν για την υλοποίηση της. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το Υπουργείο Οικονομικών, Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, το Υπουργείο Τουρισμού, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Κορινθίων, τα Επιμελητήρια της Πελοποννήσου, την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος και την Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης ΑΕ (ΔΕΘ), τους χορηγούς, τους παραγωγικούς φορείς, τα σωματεία που αγκάλιασαν την διοργάνωση και τέλος όλους τους επιχειρηματίες για τη συμμετοχή και τη συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια.

Σε αυτή τη σπουδαία στιγμή για την επιχειρηματικότητα του τόπου, θα είναι χαρά μας να σας έχουμε δίπλα μας και να συμβάλλουμε όλοι μαζί στην επίτευξη των επιχειρηματικών σας στόχων!

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας,
Παναγιώτης Λουζιώτης

Εγγραφή στο ενημερωτικό newsletter